Preloader image
L’aperitiu de Santa Tecla · Identitat gràfica i aplicacions
Web oficial de Marta Escobar. Diseño gráfico, ilustració y fotografía. Província de Tarragona.
disseny, grafic, diseño, grafico, graphic, design, il·lustracio, ilustracion, illustration, web, photography, photo, portrait, book, fotografia, retoque, retouching, shop, tarragona, botiga, online, serveis, marta, escobar, marta escobar, vila-seca, barcelona, estudi, invitacions, invitaciones, boda, wedding, invitations, postcards, postals, print, poster, cartell, corporativa, imagen
22470
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22470,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22116

L’aperitiu de Santa Tecla · Identitat gràfica i aplicacions

Projecte de disseny de la identitat i elements colindants per la celebració de “L’aperitiu de Santa Tecla”. L’esdeveniment es va celebrar el 16 de setembre de 2023 en l’entorn de les festes de Santa Tecla i amb el suport de Repsol per celebrar els 25 anys de col·laboració entre l’empresa i les entitats i organismes que la fan possible. Creat i dirigit per l’ Oriol Margalef i Eloi Isern, presentat per Laura Rovira i amb la presència de la Banda Unió Musical de Tarragona.

L’esdeveniment combinava petites teatralitzacions i gags amb el diàleg entre diferents persones vinculades a la festa i a la corporació. Finalitzà amb la votació del públic per resoldre els guanyadors del “Concurs d’idees de Santa Tecla” organitzat per ràdio ciutat en el mes anterior.

Les peces dissenyades pel projecte a banda de la construcció del logotip i la identitat son: invitació via mail, postals per les instruccions de la votació, banners per publicitat web, animacions d’ambient, de secció, de cairon i de compte enrere, xecs premiats i elements ornamentals per l’escenografia.

Category

Animació, Disseny gràfic